domingo, 11 de marzo de 2012

He tornat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Diumenge 11 de març-Sortida a Arenys de Mar
Passats sis mesos sense tocar bici i més de cinc desde la intervenció del meu turmell dret i un desde la segona operació per tancar la ferida inicial, avui ha estat la meva primera sortida. Tot plegat una barreja com si no hagués deixat de pedalar i per altra banda, com si fos el primer dia. Només sortir a la carretera, el respecte per la circulació, si bé ràpidament he notat que els sentits no havien perdut el costum de circular. Ja ben diuen que anar en bici no s'oblida!
Les sensacions inicials amb el turmell han estat de cautela, atès que encara no està prou fort, però a mida que passaven el quilòmetres, el peu ha anat millorant fins gairebé ni notar-lo. Les cames ha respost molt bé, millor del que m'esperava. Els tres mesos de gimnàs han funcionat.
Vull agrair a en Joaquín que m'hagi vingut a buscar al matí a casa, perquè com sabeu l'Emilio està "en el dique seco" després de què l'extraguessin l'"alien", pel que durant una temporadeta no ens podrà acompanyar a les sortides.
Estic molt contenta d'haver tornat. Us prometo que em posaré en forma al més aviat possible per poder seguir el vostre ritme! Fins diumenge que ve!!!

La foto amb els amics i companys que m'han acompanyat aquest matí tant important per a mi