domingo, 21 de abril de 2013

Entrenament de dissabte

Ahir dissabte amb els amics del CC Vallès, juntament amb els meus amics Toni, Lluïsa, Joaquín i Francisco, vaig afrontar una sortida per a mi nova i no precissament segura d'acabar amb bones sensacions.
Vam sortir direcció Cerdanyola per passar per Rubí en direcció Martorell, agafant direcció Corbera per afrontar la Creu d'Aragall (mai l'havia pujat). En coronar em vaig sentir molt satisfeta per haver pujat amb alegria i pedalant amb força, i sempre segura de tenir forces per fer el cim!!!


A la foto la prova d'haver arribat. Un altre portet per a la meva petita llista personal. Al meu costat una companya de Ripollet a qui li va anar més justet pujar, però gràcies a que en Toni i en Josep la van empènyer, va aconseguir fer la pujada.

Un cop vam esmorzar, baixada per anar a buscar l'Alt d'Ullastrell, un altra pedreta al camí. Vaig arribar al poble amb moooolt bones sensacions i segura que el que em venia després, el Suro, el pujaria bé. Com així va ser. Ja feta la feina, vam tornar a casa sense novetat. En total 87 Qm de qualitat i bones sensacions, tot i l'exigència del recorregut.
Gràcies a tots els que teníeu la confiança en què ho faria sense problemes. M'heu donat energia per afrontar nous reptes.

A banda, ahir erem tres noies a la sortida, quina alegria!!!!!