sábado, 30 de junio de 2012

SORTIDA A SANT JULIÀ D’ALFOU

Nova jornada d'entrenament. Avui tres amics hem sortit per fer rodar els pedals (Joaquín, Esther i Emilio) i gaudir del paisatge. 7:00h: hem agafat direcció a Santa Perpètua de Mogoda, vorejant l'autopista AP7, per anar a agafar la C-59 direcció Caldes, sortim a la primera sortida que és direcció a Granollers, per seguir per Lliçà de Vall, Lliçà de Munt, Santa Eulàlia de Ronçana, rotonda de Bigues i Riells a la dreta per anar a l'Ametlla del Vallès, Llerona, Corró d'Vall. Quan sortim del poble desviament a la dreta per anar a Cardedeu, en aquest recorregut hi ha un parany del 15% d'uns 100m. que ens ha fet bufar. Un cop coronat, el camí es fàcil fins arribar a Cardedeu i d'allí a Sant Julià de Fou on esmorzem. Al bar ens trobem un altre company, en Francisco, que venia  d'Areyns de Mar.
Quan hem marxat del bar, el sol ja picava bastant, a Cardedeu, el termòmetre d'una farmàcia estava marcant 39 º a l'ombra.  Buffff!!!
Hem agafat la carretera direcció Granollers. La calor augmentava i la humitat es feia cada vegada més enganxosa. De Granollers a Montmeló ha començat l'aire, encara sort que venia una mica fresc i l'hem tingut tot el camí fins arribar a casa.
Al final han sortit 90 km. Un bon entrenament, molt de sol, humitat alta i per rematar, l'aire. Analitzant la sortida ha estat perfecta, fins a una altra...