martes, 21 de agosto de 2012

Avui tocava Remences (la curta)

Avui hem quedat per fer una nova ruta part de la qual era coneguda perquè la vam fer l'altre dia en cotxe, l'altra part era desconeguda per a nosaltres, això és l'aventura ... A les 6.00h del matí sortim en Toni, Lluisa, l'Emilio i Esther en cotxe fins a Olot, on hem aparcat i muntat les bicicletes.Toni ens ha proposat canviar la ruta prevista, per fer la ruta curta de Remences i ens ha semblat .


A les 07:44 del matí sortim d'Olot direcció Camprodon. Als 3 quilòmetres parem a un bar a prendre un cafè amb llet per escalfarnos una mica. Un cop près, prosseguim la marxa amb un temps assolellat i molt fresquet, quin goig! Als 11 Qm ens desviem a la dreta per pujar el Capsacosta.


 Per sort, el port està obert

La pujada és tranquil·la i sense cotxes
 
Quines vistes més maques que hi ha!


Als 7 quilòmetres coronem i com no, hem d'immortalitzar el moment.


 
Descendim fins a Sant Pau de Segúries on agafem direcció Ripoll, carretera ben asfaltada i amb molt de trànsit.


A Ripoll esmorzem al polígon Els Pintors a un bar petit però molt acollidor.


Acabem d'esmorzar i ens posem de nou en marxa. Fins ara portem 38 Qm.


Entrem a Ripoll i anem a buscar la N-260 direcció Olot, on farem 15,4 qm de pujada, que no està gens malament i com en l'anterior port hem d'immortalitzar.



Ara ve el millor, un descens de 13 Qm fins a Olot on ens desviem a l'esquerra per anar a buscar el poble de Riudaura. A uns 3 Qm ens desviem novament a l'esquerra per passar per La Pinya i enllaçar amb la C-152 fins a Olot i finalment arribar als cotxes.

 
Al final ens ha sortit un recorregut de 83 Qm amb un temps assolellat, fresquet, paisatges de postal, un munt de vaques i cavalls. Sincerament, és un recorregut molt recomanable.

No hay comentarios:

Publicar un comentario