jueves, 16 de agosto de 2012

Monistrol de Calders

Ahir dia 15 i festiu vam quedar per fer una nova ruta part de la qual era coneguda però l'altra no. A les 7.00h del matí sortim en Joaquín, l'Emilio i Esther en bici, en Jordi ens acompanya en moto, direcció Polinyà on ens espera en Francisco. Des d'allà ens dirigim a Sentmenat, Castellar i Sant Llorenç Savall. Fins aquí la ruta coneguda. Seguim pujant fins l'encreuament amb Granera que deixem per continuar ascendint i arribar a Monistrol de Calders per una carretera amb unes magnífiques vistes a cavall entre la comarca del Vallès Occidental i el Bages.
Fem parada i fonda a Monistrol al bar Sport on agafem forces i xerrem una estoneta. Reprenem la marxa a les 10.30h en direcció Calders per una carretera en constant ascenció. Arribem a Moià on girem a la dreta per baixar a Castellterçol per anar a parar a Sant Feliu de Codines, Caldes de Montbuí, Palau Solità, Montcada, Cerdanyola i després de 112 Qm, a casa.
Us recomanem aquesta sortida, és un bon entrenament de fons i pujada que us permetrà gaudir de paissatges de gran bellesa i recòrrer tres comarques del nostre territori (Vallès Occidental, Bages i Vallès Oriental). Això sí, heu de portar una mica d'entrenament per fer-la sense patir tenint en compte que comenceu a pujar des d'abans de Polinyà fins Moià amb petits descansos i que no teniu baixada fins Castellterçol.



No hay comentarios:

Publicar un comentario